The old fart

21 aug

Kender I det, at man flytter ind på et utroligt lydt kollegium med lidt sommerfugle i maven, fordi man er cirka en grauballemand ældre end alle andre her, og man føler lidt at man på forhånd må undskylde for sine spinstertilbøjeligheder, så man siger grinende til alle, at man “really isn’t an old fart though” igen og igen og prøver hårdt at brande sig selv som den vilde festabe og går i byen til 5 am og gør alt, hvad man kan for ikke at være hende. den. gamle?

Nej? Men kender I så det der med, at det hele går skidegodt lige indtil det ikke går skidegodt længere, hvor man er nødt til at itrække sig sit gamle, velkendte Hanne-suit hjemme fra provinsen, fordi nabopigerne er begyndt at tage skrålende guitartimer og spiller den same strofe fra Smoke Is On The Water over and over and freaking over again, kun afbrudt af enkelte, øredøvende guitarsoloer fra kategorien ‘fri leg’, og man ser sig selv i slowmotion hamre ned ad kollegiegangen og smadre døren ind til nabolejligheden og råbe med fråde stående om ørerne “WOULD. YOU. PLEASE. CUT. IT. OUT. SOMEONE. IS TRYING. TO BE. HUNGOVER. HERE!?”, mens to unge nabopiger undskylder og undskylder, fordi de ikke anede, at væggene mellem lejlighederne var så tynde, og hvor skulle de også vide det fra, prøver man at hvisletænke ved sig selv, mens man forsøger at falde ned med adrenalinen pumpende rundt i årerne i en rasende strøm.

Og man aner ikke, hvad der ramte én. Kun at man er en old fart, og at man ikke rejse over Atlanten for at gemme sig for hende.

Nej? Det kender I ikke?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: