Du ved, du bor i USA, når… (IV)

11 sep
  • du møder universitetsstuderende, der siger, at deres barndom ville have været mindre fuldendt, hvis ikke Easy Cheese havde været en del af den (og ja, det er så ost på tube).
  • dit nye crush hedder Zac Efron og er fra 1987.
  • en lille, mørk og meget fremmed mand på et lille, mørkt diskotek ved navn Sassy Ann’s omfavner dig bagfra, snuser til din ryg og siger: “You might be tall and white but I don’t care. I’ve been meaning to do this all night,” hvorefter han lægger kinden på dit skulderblad (?) og ignorerer at inderparten af den stående, akavede ske (that would be me) er yderst vrangvillig, for han hvisker bare “can you feel the heat 2nite, baby!?”. Det kunne jeg i øvrigt ikke helt. Men han hed da Frederick, fik han sagt, inden jeg fik kantet mig fri og afslået et meget direkte tilbud.
  • du forsøger dig med noget ungdomslingo og udbryder et ‘awesome!’ i en situation, der føles passende, og du føler dig klar. Men så besvares din indsats med fnis og flakkende dude-is-she-from-the-eighties-or-something!?-blikke. Lidt som man selv ville glo på folk, der sagde ‘kodylt’. Hvem skulle nu have troet det. Hvad fanden siger de ?
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: