Fødselsdag? Det burde hedde fødselsuge. Hvis ikke det lød så klamt.

21 sep

Min fødselsdag faldt på en mandag. Ugens “værste” dag (gåseøjne er her nødvendige, for intet er sådan for real særlig slemt, når september stadig byder på 30 grader). Mandag er lig med timer til 18.30 – og hvilke timer. Tre religionslektioner med feministtekster så indviklede i deres mix af videnskab og ævl, at man ikke aner, hvilke ansigtsudtryk, der er passende hvornår. Hvordan ville du måske se ud i krydderen, når der midt i en åbenbart videnskabelig tekst står “Womanists love the moon. Themselves. They love to love. Womanists are to feminists what purple is to lavendar”. Wtf?

Nåm, fordi mandag ikke i sig selv er ret fødselsdagsværdig, besluttede nogen at hele weekenden op til var dedikeret at følge mig pænt ind i mit nye år. Det hele begyndte i fredags på The Roaming Gnome, en bar med havenissetema og $1-cocktails. Det fortsatte til mandag aften, men den lange fejring sløres desværre noget af Jack Daniel’s og Pabst Blue Ribbon, som et sted midtvejs nedlagde min stemmefunktion helt, så stikordsformen må slå til:

En fremragende transvestitjoke med min meget dybe stemme i hovedrollen, med hvilken sætningen “dude, I’m a guy, please don’t hit on me” gav en ung mand meget røde ører…; Beckham, verdens sjoveste bosnier, der kendte alt til de danske EU-forbehold…; Isro-Skype…; en rigtig double date…; Cool Beans-baren, hvor jeg kom til at sige til en fyr, at “I’m so over pants”…; en gave med mange frimærker og min mors håndskrift på, som Ulrika pænt inddrog ved ankomst, gemte væk og udleverede på selve dagen…; sætningen “What? Is Denmark a real country? You’re shitting me?”…; en tur på saloon i en yderst populær cowboyhat…; overraskelser i Polaroidform…; bofæller, der i nattens mulm og mørke havde plastret loft, vægge og dør til i glitterpapir og tillykker…; en sort dørmand, der uopfordret råbte til resten af køen på Half Barrell, at “these foreign girls are racists! They don’t like black people! Watch out for them!” uden at overveje, at den øvrige kø i fuldskab ikke fattede hans joke, men bare så så skævt til os, at vi var nødt til at dampe af…; koreanere, der ikke fattede et klap engelsk, men meget gerne ville lære det, helst via kropssprog og ordene ‘juw arrr bjuttibull’…; skakternede gulve…; alt for lidt søvn…; virkelig meget sol.

Jeg overlevede feministævleriet og tog derefter en håndfuld damer og en franskmand med på restaurant Sun Spot. Et hit! Under middagen talte jeg med tyske Natalie, som savner sin kæreste meget. “Men heldigvis ser vi jo hinanden om to og en halv måned”, sagde hun. “Nå da, kommer han på besøg?,” spurgte jeg. “Nej…? Da… skal vi jo… lissom… hjem?” var svaret. Nå ja. Hjem. Det er også rigtigt. Bum.

…?

Men for lige at afslutte selvsmagende, ikke melankolsk, kommer her et slideshow. Fordi jeg effin’ kan.

This slideshow requires JavaScript.Reklamer

8 kommentarer to “Fødselsdag? Det burde hedde fødselsuge. Hvis ikke det lød så klamt.”

 1. Lars-Olov Billme september 21, 2010 hos 3:14 am #

  Grattis på födelsedagen!! (en dag försent förstår vi nu, vi trodde det var den 21…)

  Verkar i alla fall som att du haft ett trevligt födelsedagsfirande. Hoppas resten av veckan blir lika trevlig!!

  Gudrun och Lars-Olov (Ulrikas föräldrar)

  • Kama september 21, 2010 hos 11:42 am #

   Tak, Gudrun og Lars-Olov! Ulrika har godt fortalt, at I læser med her på bloggen. Dejligt!

 2. imangelafbedre september 21, 2010 hos 5:25 am #

  Tillykke med fødseldagen! 🙂

  Jeg har dog lidt svært ved at forstå, hvad er der var svært ved den feministiske tekst. Det giver da meget god mening; Månen er lilla, fordi kvinder godt kan lide blomster, især lavendler… Sådan!

 3. Nina Pengekat september 21, 2010 hos 11:48 am #

  I ♥ typingintennessee

 4. p_ernille_ september 21, 2010 hos 4:40 pm #

  Congrats! med fødselsdags-ugen-fejringen-mv 🙂

 5. Lene K september 21, 2010 hos 5:31 pm #

  Tillyks, og tak fordi vi måtte komme med til din fødselsugesfest.

 6. Karin september 22, 2010 hos 11:28 am #

  Også et stort forsinket tillykke fra mig!!

 7. Ibs september 22, 2010 hos 1:53 pm #

  Tillykke med det. Det er skønt at have nogen at fejre med, når nu moar er så langt væk og sårn 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: