Oplagte penge venter på at blive tjent – af dig!

23 sep

USA er mulighedernes land. Det beviser ethvert kig på Walmarts hylder eller i mine bofællers køkkenskabe. Man kan simpelthen sælge alt. Hvorfor disse koncepter ikke skulle kunne gøre sig på det danske marked, er det ingen logik i. So here goes. Stjæl, patentér, producer; sæt i gang!

Silk. Stof, tænker du? Nej. Soyamælk. Soy Milk. Silk. Er det mælk eller er det fabriksfremstillet e-stof i flydende form? Ingen ved det, men jeg overvejer at gøre denne vanilledrøm dansk, naturligvis under det kække navn, Sælk.

Anytizers. Hvad skal vi med sushi, skrub-af-suppe, sammenskudsbuffeter eller pindemadder, når vi kan smide frosne, panerede kyllingebidder i mikroovnen? Perfekte til enhver form for gæster, lyder sloganet. For hvem orker da at lave mad til dem anyways? Ha, det er da så last season!

Imitated bacon. Soyabacon. Heromkring er vegetarer stadig the shit. De bedst tunede knallerter på molen. Jeg begynder at forstå, at det handler om, at vegetarer demonstrerer viljestyrke. For de må have seriøst besværlige hverdage i animalske, kødfrådende, fedtsejlende Tennessee. Og selvdisciplin er, well, sejt. Selvfølgelig måtte nogen finde på begrebet ‘fake bacon’ – et alternativ til de vegetarer, der føler sig lidt for fristede af nationallugten, friture. Eat bacon – but not!

Crescent Rolls. Til first-moverne. Til de, der synes, at shake-n-bake-pandekager er et alt for mainstream indslag til søndagsbrunchen. Croissantdej-på-tube, skal bare presses ud af røret og formes. Du behøver aldrig rende til bageren igen! Fås også med pølser. Som et komplet aftenmåltid til “the busy family”.

Jeg ved ikke, hvad der holder dig tilbage? Din gode smag, fnyser du? Ha! Who needs it.

Reklamer

5 kommentarer to “Oplagte penge venter på at blive tjent – af dig!”

 1. Ibs september 23, 2010 hos 1:21 pm #

  Hvad – var fokusgrupperne ikke med på navnet facon?!!? Jeg er 100% med på sælk!

  • Kama september 23, 2010 hos 1:32 pm #

   Ha! Fakon!

 2. Flo september 23, 2010 hos 2:02 pm #

  Øhm. Croissanterne på folde-ud dåse kan fås i Irma. Siger det bare. Mega luksusmorgenmad for minibordovnsejer, studerende Fie, 21 år.

  • Kama september 23, 2010 hos 3:41 pm #

   Ad for helvede, Irma.

 3. line september 23, 2010 hos 3:51 pm #

  De smager altså skønt, Irmas folde ud croissanter på dåse… eller måske er det bare fordi, det minder mig om min barndom, hvor jeg fik dem til morgenmad hos min far. For ja, man har kunnet få dem i mere end 25 år i Irma! I øvrigt det eneste fra din liste, der lyder lidt lex, men er som sagt forudindtaget.

  /line

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: