Flere uvinklede glimt

24 sep

Har siden sidst:

 • været til terminsprøve. Lærte i den forbindelse hvad ‘at terpe’ dækker i USA. Det betyder, at man samles i små grupper og på citatbasis forsøger at gengive præcis hvad læreren sagde i gennemgangen af de relevante tekster.
  Læsegruppedeltager 1 – “Wait, did she say the dead canary was a symbol or a metaphor?”
  Læsegruppedeltager 2, der peger i sine noter: – “I have it here. Look. She said ‘The. Dead. Canary. Symbolizes. Minnie. Wright.'”
  Hvorefter læsegruppedeltager 1 noterer citatet og føler sig godt forberedt. Og med god grund, for det var nogenlunde dét prøven gik ud på. Ordret gengivelse af lærerens analyse. Og citatteknik er vel også en form for journalistisk øvelse.
 • smidt 14.200 kroner efter UT. Det inkluderede fire måneders husleje i et delesoveværelse og tre forskellige slags klasselokalevedligeholdelsesgebyrer. Og at dømme efter klasselokalernes indvendige stand har skolen også brug for alle de penge, den kan skrabe sammen. Synes måske bare den skulle kalde det ‘vi sparer op til fremtidig totalrenovering’ i stedet for ‘vedligehold’, hvis der skal være lidt truth to advertising.
 • bleget mine tænder med klorinskinner. Ja. Det er megaskadeligt for tænderne. Men eftersom den slags enten er ulovligt i EU eller så dyrt, at ingen køber det, er jeg jo nødt til at prøve den amerikanske $3-håndkøbsversion. Tænk på, at jeg formentlig ikke forsøger mig med narko herovre, så jeg har lidt at løbe på hvad angår substance abuse.

 • oplevet min veninde, Shannon, der passer et studiejob som parkeringsvagt ovre på hospitalet, blive hvid i hovedet og se død ved stalkers kølle rykke et par inches tættere på, da nogen havde opdaget følgende fra en aldeles fremmed på den online opslagstavle, Craigslist.org: “Are you Shannon from the parking lot at Mercy Hospital, Knoxville TN? You are my dream girl, I hope you are not married. Please send me a picture of yourself. I remember it like it was yesterday. What you were wearing, what clothes you had on. I love you.” Sker den slags virkelig? Really?
 • overvejet, om Bent Falbert egentlig ville være silverback-lækker, hvis han holdt sin mund og holdt op med at glo på alle andre som om de lige var kommet ind med fire-toget?
 • begyndt på Twilight. Vi kan godt lege, at det er fordi jeg vil være på forkant med lektierne (ja? Stephenie Meyers’ vampyrsaga er en del af pensum?). Lang forkant. Eftersom deadline for læsning er i december. Men nu havde den ligget der på hylden og gjort sig lækker siden min ankomst. Haps.
Reklamer

4 kommentarer to “Flere uvinklede glimt”

 1. ibs september 24, 2010 hos 3:58 am #

  I Rusland skal man også huske præcis, hvad det var, underviseren sagde for at få fine karakterer. Det der med selvstændig tænkning er ikke det store hit…

  Twilight holder. Det er noget lort, det er der ingen tvivl om, men det holder sgu alligevel. Dårligt skrevet, lidt fjollet historie, men uh, så sød romantik at man er nødt til at overgive sig…

 2. Bælla september 24, 2010 hos 12:04 pm #

  Karoline Amalie Falbert. Kafa? Please don’t.

 3. Kong Finland oktober 3, 2010 hos 11:17 am #

  Du skriver jo at du bliver så glad for kommentarer, så… Hej! Har lige opdaget din blog, og er vild med den! Du skriver fabelagtigt. That’s all… Hej hej.

  • Kama oktober 3, 2010 hos 6:42 pm #

   Tusind tak!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: