Latrinær lørdag

25 sep

Nu er det ikke fordi det skal være sådan en klam blog, den her. Men er der nogen, der mindes de amerikanske toiletter? Nej? Tillad mig at genopfriske så –>

Som vi kan se i kummen ligger vandstanden konstant på det, vi danskere vil kalde et relativt højt niveau. Ingen ved helt hvorfor det skal ligge så højt, men det minder lidt om et slags bidet. ‘Mmm, bidet’, tænker nogle nostalgisk nu – men hvad sker der, når det lykkes underboen at lægge en arm så tyk i sit toilet, at hele den fælles faldstamme blokeres (okay, er tydeligvis ikke inde i toiletlingo, men work with me)? That’s right. Oversvømmelse. Som måske ikke ville være blevet en totaloplevelse på hele badeværelset, hele entréen og de tilstødende kontorpladser, hvis amerikanerne nu bare fra begyndelsen havde holdt sig danske vandstandsstandarder. Deres timing kan man nu ikke udsætte noget på – den kedelige oversvømmelse foregik selvfølgelig i den sjældenhed, der er dansker-alene-hjemme. (!/&%#!)

Da jeg havde smidt fire (nyvaskede) håndklæder og to køkkenruller efter det sejlivede problem, bankede det sløvt på døren. Det var vores blodfattige receptionist, der ville vide, om jeg også havde problemer med toilettet, for det havde nogle af de andre lejligheder i lige linje over og under min altså.

– Problemer, ha!, fnøs jeg rasende og viste ham ind til cirkusset.

Han overlod al entusiastisk raseri til mig, gloede uimponeret på pølen og sagde, at jeg bare kunne fortsætte renseriet. Nu havde han lissom taget bestik af situationen og kunne tilkalde pedellerne.

Jeg forklarede, at jeg allerede havde opbrugt alt for meget papir, og at jeg altså var udvekslingsstuderende uden bil, så jeg kunne altså ikke bare skride i Walmart hver gang andre lavede oversvømmelse og dermed tvang mig ud i at tørlægge mit liv for midler til absorption, og det var altså også skidedyrt at vaske de håndklæder igen og igen, og desuden var alt det papirforbrug også pissedårligt for miljøet. Han forstod ikke, hvor jeg ville hen med min frustrerede klagesang (hvilket jeg slet ikke forstår), så jeg måtte sukke højlydt og spørge direkte:

– Do. You. Have. A. Mop. Downstairs. Or. Something. Else. I. Can. Borrow?

– Yeah. We have mops in the basement?, hvorefter han forlod min lejlighed. Jeg besluttede mig for at luske efter.

I kælderen udleverede han mig en human-size moppe, som jeg var for opkørt til at tage i nærmere øjesyn – men i den tætpakkede elevator på vej op på 8. kunne jeg godt på de andres blikke fornemme, at noget var galt. Så jeg tog en dyb indånding og opdagede, at moppen enten gemte på forrådnelse eller et… lig. I hvert fald en lugt ude af denne verden.

Endnu mere rasende bar jeg kalorius ned igen, overrakte receptionisten den og sagde, at man ikke kunne gøre rent med et så beskidt våben, og om det ærligt talt var sådan én, de gjorde fællesarealerne rent med heromkring? Receptionist gloede tungnemt på mig, og jeg måtte igen bøje det i neon:

– This. Mop. Is. Not. Clean. It. Smells. Baaad. Maybe. You. Should. Clean. It?

– Whatever, var hans simple svar, men hans blik var noget mere belærende – “Dude. It’s a mop. It’s, like, clean by definition” – da han plantede den i et klamt hjørne til yderligere forrådnelse.

Tre køkkenruller senere var min lejlighed ren igen. Og så var det, at rå fisk, risengrød og tang virkede som den mest fristende debriefing efter denne traumatiserende lørdag. The Sushi Cure. Men kommer det bag på nogen, at makirullerne først var fedtet ind i cream cheese og derefter… friturestegt? (No. Really. Og det var nærmest blasfemi)

Debriefet blev jeg nu alligevel. For gæt, hvad min fortune cookie fortalte mig? At mit “deepest wish will come true”. Så det glæder jeg mig til.

Godmorgen søndag. Hvorend du er.

Reklamer

5 kommentarer to “Latrinær lørdag”

 1. MOM september 26, 2010 hos 4:34 am #

  Hej mine søde og dygtige datter. Sikke en måde at tilbringe en lørdag på. Ja, de skide (undskyld udtrykket) høje vandstande er ubegribelige. Hvad sagde dine roommates, da de kom hjem? Mor

  • Kama september 26, 2010 hos 12:40 pm #

   De spurgte, om jeg havde gjort rent. Jeg kvækkede ja. Og tog en saying til mig her fra egnen: “Let it go. Let God”.

 2. Tine september 27, 2010 hos 5:35 am #

  Oh, sådan et har jeg også haft sammenstød med. Midt om natten, mig uden kontaktlinser eller briller (= muldvarp), og med næsen HELT nede ved porcelænet, hvor jeg udelukkende ved hjælp af Ondt Blik formåede at få det hastigt stigende vandspejl til at standse lige.ved.kanten. En blindsøgning efter svupper gav resultat, men jeg var nødt til at bruge skaftet til at poke nede i afløbet med, for svupper-enden fik det til at skvulpe over…

  Er du en af dem der tænker i billeder? If yes, giver ovenstående forhåbentlig sjov mening. If no, ej så ved jeg slet ikke om du skal udgive denne kommentar 🙂

  • Kama september 27, 2010 hos 12:20 pm #

   Jeg er en af dem, der ikke bare ser i billeder – men ville ønske, at dette var en videoblog!
   Jeg havde i øvrigt også fat i gardinstangen som poke-våben. Let’s not get into that.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Jingle Bells! I håner mig! « Best of Bibelbæltet - oktober 1, 2010

  […] jeg med min far på Skype. Han synes, at der er lige vel mange, quote, ‘porno-gnomer og lokummer‘ på min […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: