Du ved, du bor i USA, når… (V)

3 okt
  • du spørger en supermarkedansat om vej til grovbrødet og bliver vist hen til en gabende tom hylde klemt inde mellem endeløse rækker chips.

  • tjeneren på vor lokale sportsbar- og restaurant spørger “are you sure want to get that, ma’am? I’ve never seen a woman order that before. It’s more of a… man’s type of meal” og du western-nikker til Ulrika, stiltiende enige om, at dette er en udfordring, ikke en advarsel. USA vs. Skandinavien. Må desværre oplyse, at jeg ikke var mand nok til at være kvinden, der kunne tygge mig igennem hele kødorgiet med ost og kulhydrat tilsat med meget løs hånd. Det var til gengæld Ulrika. Danmark 0-1 Sverige.

  • du beslutter at lave lasagne til dine roommates – from scratch – og de først ikke forstår, hvorfor du dog gider gå gennem alt det besvær, når nu man bare kan købe det færdigt. Dernæst har de svært ved at begribe, hvorfor gulerødderne absolut skulle være økologiske – “the non-organic ones are much bigger and cheaper and they don’t have dirt on them?”. Når du så forsøger at forklare, at jorden på gulerødderne svagt vidner om, at de faktisk har en naturlig oprindelse, i stedet for at være udviklet i et laboratorium, og at den mindre volumen indikerer en gulerods egentlige størrelse, ikke en gulerod kunstigt pustet op af vand og kemikalier, svarer de igen: “but still? Our carrots are still bigger and cheaper!?”
    (Til historien hører dog den overdådige taknemmelighed, der mødte min lasagne, da lejlighedens første hjemmelavede måltid endelig stod på bordet. Ret skal være ret. Selv om de ikke giver meget for økologisk hokus-pokus.)
Reklamer

En kommentar to “Du ved, du bor i USA, når… (V)”

  1. Lene oktober 4, 2010 hos 1:22 pm #

    Elsker dine “du ved du bor i USA, når…”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: