Mindreårsdruk & team spirit

31 okt

Det er ikke altid lige let at være collegestuderende i USA. 21-årsgrænsen gør de fleste unge liderlige efter sprittede drikke – men hvad så egentlig med dem, der slet ikke har lyst til at drikke sig fulde? Som mere får lyst til at klæde sig ud i uklædelige græskarkostumer og spise karameller og gå i barndomstrance på sukkerchok, når det bliver oktober og tid til verdens mest gyselige højtid, Halloween? Well. Den unge dame her lyttede til sine venner og sin kæreste. Som formanede, at Halloween altså betyder masser af bar hud, promiller og forbudte fester. And what’s a girl to do, så? En dyb indånding og så dette:

Med en uncanny blanding af appelsinjuice og blåbærsvodka. Se, husker vi ikke allesammen det Pisang Ambon-fjæs fra de opdullede ’90ere, hvor vi gjorde os klar til de officielt alkoholfri fester i ungdomsklubben?

Hun tog en for holdet, fik hun at vide…… og jeg tænkte, at det må være rart at have så fine venner – som den frække sygeplejerske og den frække politidame her – som kan støtte en på de første, spæde Bambiskridt ud i voksenlivet. Og voksen-Halloween.

(den unge dame kom i øvrigt sikkert hjem i seng. Og hun har i øvrigt sagt god for disse billeder på denne blog – hvis nogen tænkte over dét…)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: