Hvad jeg vil savne ved USA

25 nov

Ulrika. Heather. Kelsey. Becki. Tall bold blend fra Starbucks. Golden Roasts chili con carne. Marlboro 27s. Lauren. Amaris. Pabst Blue Ribbon. Old City. Fredagsfri. Cool Beans. Mushroom soup serveret i bread bowls. Sara. Kara. Peanutbutter. Mary-Hannah. Valutakursen. Andrew. T-Recs. Sassy Ann’s. Blue Moon. Luke. Yumi & Irene. Hodges’ Library. Creative Writing 366. Kroger. 22 grader i november. Church people. Animal hour på The Roaming Gnome. Road trip og fire stater på en dag. Walgreens’ medicine aisle. Will og Oscar. Forever21. Taylor. The Ben face. Lejlighedens Dirty Dancing-plakat. Trailmix. Michael. Brewer’s Jam. Christine. Amfiteatret. Genny. French Market. Jillian. Amy, der taler som Meg fra Family Guy. Jessica. Papke. iHop. Kevin. Stileskrivning. Margaret. Matt. Straight A’s. Andrea. Eks-prædikanten Jeremy, der altid kommer i skole i overalls. Prædikanterne på Pedestrian Walk. Sushi i solen under McClung Tower.

Og at jeg aldrig skal se 90 % af ovenstående igen får det til at trække op til uvejr indeni. Suk. Har det lidt ligesom forslåede Sidse Babett. Hvis vi lader være at tænke på det, så går det nok væk. Alternativt kan vi altid skrive lister, som vi ikke for alvor mener. Det hjælper også.

Går lige all in på klægheden; vil i aften sætte mig til bords ved venlige sjæles Thanksgiving dinner table og være meget, meget… taknemmelig.

Ahem. Skal nok stoppe nu.

Reklamer

5 kommentarer to “Hvad jeg vil savne ved USA”

 1. Nina Pengekat november 25, 2010 hos 7:07 am #

  Mulle, er det ikke lidt tidligt at være i afskedsmood? Har du ikke over en måned igen, og skal du ikke både holde jul og nytår derovre? Hvis ikke, vil du så holde med moi?:-)

  • Kama november 25, 2010 hos 12:30 pm #

   Jul i Danmark, nytår i Egypten. Men tak! Og allerede nu er semestret ved at pakke ned. Campus er affolket i en kombination af læseferie og Thanksgiving. Piv. Men du har ret. Der er lidt tid igen. Skynder mig lige at tvangsfokusere.

 2. Sara november 25, 2010 hos 11:53 am #

  Puha, du gør mig jo helt trist! Nyd den sidste tid herovre og du må jo komme tilbage på besøg 🙂

 3. Nina Pengekat november 25, 2010 hos 2:06 pm #

  Så må vi se at få arrangeret lillejuleaften i casa de Brønden.

 4. Ibs november 26, 2010 hos 4:42 pm #

  Sådan et ophold dér betyder bare skidehamrende pissemeget. Sådan er det. Og sådan skal det være. Og det er helt i orden at blive endog meget rørstrømsk over det. Da mine fire måneder i Sankt Petersborg var gået, lææææængtes jeg hjem. Og samtidig ville jeg ikke rejse. Manner, det gør indtryk. Og det blir hos dig. Savour it. Og vend tilbage, når du er klar. Når du véd, at “det” ikke er der mere, men at det alliwl er der lidt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: