TYS – MEM – AMS – CPH

11 dec

Lørdag morgen. Jeg er stået op til et gråt-med-mørkegråt-på Knoxville, der vejrmæssigt er i et ualmindeligt kontrært humør. Meget passende. Når nu den er tvunget ud i afsked med mig. Akkurat som jeg er blevet tvunget til at hikste farvel ind i amerikanske og internationale skuldre i det sidste døgn tid. Har konstant truende høj vandstand i øjnene – især når jeg tænker på, at de kristne, jeg har været sådan lidt efter, insisterer på at sige bordbøn for mig. Alle ved jo, at det er et helt validt besyv til sikkerheden på min forestående rejse.
Om et par timer drøner jeg ud i vor lokale lufthavn, McGhee Tyson, som jeg ikke har set i fire-fem måneder. Kæmper mig forbi bodyscans og andre forhindringer og flyver mod Memphis. Mere bodyscan og mere kontrol. Så mod Amsterdam. Mere renden febrilsk rundt, formentlig lidt tuderi og bliven væk, mere bodyscan og mere kontrol. Og så mod København. Hvor jeg lander søndag klokken 15.15.

Det er slut med bloggeriet for nu. Tusind tak, fordi I har gidet læse med i denne lille scrapbog, min gave til mig selv, som jeg tror, at jeg vil blive glad for at bladre igennem efter hjemkomst. Om et halvt år, om fem år? Når Bibelbæltet, dang, y’all og the Southern hospitality er visnet inde i hukommelsen og den sidste hæl er faldet af de tre par solide boots, jeg på en eller anden måde har fået plads til i min bagage. (Som samlet har en mindre volumen, end da jeg rejste herover. I don’t get it).

Måske kan vi læses ved? I hvert fald har nogle seje damer ovre på Damernes Magasin sagt, at de gerne vil høre mere fra mig fra 2011. På ugebasis. Det vides endnu ikke, hvad jeg skal skrive klummer om, nu hvor Bibelbælte-vinklen er lidt død i det. “Jolly på Jobcentret”? “Alt om Amager” (hvor jeg skal bo. Indtil august. Tak for læserhjælp til dén forbindelse. Selv om jeg er liiidt bange i det.)? “Dette er ikke en modeblog”? Forslag modtages gerne.

Ellers dukker jeg nok op i en newsfeed nær dig, helt af mig selv.

So long, derude. Vi ses lige om lidt.

Reklamer

6 kommentarer to “TYS – MEM – AMS – CPH”

 1. M. december 11, 2010 hos 1:32 pm #

  Håber virkelig, du stiller dig bag disken i Damernes Magasin – du min yndlingsblogger!!!

 2. Nina Pengekat december 11, 2010 hos 6:00 pm #

  Jeg glæder mig til at se dig i København. I øvrigt flytter jeg sammen med mit firma til Christianshavn. Så vi bliver naboer. Omtrent.

 3. Karin december 12, 2010 hos 6:55 am #

  I want more! I do, I do, I do!!!

  God tur hjem 🙂

 4. Betty december 12, 2010 hos 12:12 pm #

  Tak for en fabelagtig tur til Tennessee…
  Har selv engang for længe siden tabt mit hjerte til Amerika, så har elsket hvert et ord.

 5. Carina december 13, 2010 hos 8:06 am #

  Tak for turen, det var fab at være med 🙂

 6. p_ernille december 14, 2010 hos 3:50 pm #

  Håber du er kommet godt hjem. Tak fordi jeg måtte læse med!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: