Jingle Bells! I håner mig!

1 okt

Forleden mødtes jeg med min far på Skype. Han synes, at der er lige vel mange, quote, ‘porno-gnomer og lokummer‘ på min blog.

Jeg tog det ikke som en kritik som sådan, da mit ophav vittighedsmæssigt selv er meget latrinært indstillet, men dog som en faderlig opfordring til et mere sobert niveau. Og nuvel. Det kan jeg snildt klare. Jeg kan nemlig sagtens oplyse jer ganske børnevenligt og samtidig garantere kvalme:

I USA er det nemlig blevet jul. Og det er det sikkert også allerede blevet i Illum og Magasin (eller hur?), men for sulan altså… herovre render vi stadig rundt i shorts og husker på at drikke vand nok og fedter os ind i faktorer og springer i poolen, når vi kan. Er det virkelig nødvendigt at finde nisserne frem det sekund klokken slår oktober!?

Morer mig til gengæld lidt over, at butikken her – JC Penney – ikke kunne finde ud af hvilken højtid den skulle gå i dekorationsspagat over. Den rød/grønne jul eller sort/orange Halloween, der kun er en måned væk? Løsning? En lækker blanding. Glæder mig lidt over, at novembers Thanksgiving med sin farveneutralitet nok ikke kommer til at forstyrre så meget – tænk hvis det var lyserøde Valentine’s Day.

Man undres. Over, hvem der vinder ved at tilsætte højtiderne Ecstasy. Hvert eneste skide år. Jeg kan næppe være den eneste, der går i købestop ved synet.

Reklamer

3 kommentarer to “Jingle Bells! I håner mig!”

  1. Tine oktober 2, 2010 hos 2:53 am #

    Uh, ved du hvad du bør unde dig? En shoppingtur umiddelbart efter Thanksgiving – og her mener jeg virkelig UMIDDELBART efter; som regel kl. 3AM næste morgen. Ikke nødvendigvis for selv at få kløerne i noget, thi KLM er jo med på vognen med at man kun har 1 stk gratis bagage (kunne du ændre billetten forresten?), men mere for oplevelsen. OMG. Men muligvis et blogindlæg, der bare skriver sig selv!

  2. imangelafbedre oktober 2, 2010 hos 1:09 pm #

    Jeg kan godt forstå, at du synes det er ret tidligt med julepynt. Men man må da give det til dem – de ved sgu hvor grænsen går og så går de langt, langt over den! Der er jo fuldstændig overdrevet meget, mega sejt og kitchet julepynt. (Og alt muligt andet pynt…)

  3. rasmuskristensen oktober 3, 2010 hos 9:57 am #

    “Man undres. Over, hvem der vinder ved at tilsætte højtiderne Ecstasy. ” Fed vending!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: